Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 18:51 4 430 1

Полицейски екшън в Кюстендил

  • кюстендил-
  • мвр-
  • акция

Маскирани служители на МВР арестуваха един или двама души на централната алея в града

Маскирани служители на МВР арестуваха  един или двама души на централната алея в Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на Вътрешното министерство за "Дарик".

7-8 души от специалните полицейски части са навлезли по алеята от кръстовището при 3-то Основно училище с микробус и два леки автомобила, с пловдивска и пернишка регистрации, и без надписи Полиция, със затъмнени стъкла.

В района на кафене "Амадеус", служителите на МВР са изскочили от автомобилите си и са арестували движещи се по алеята мъже. Всичко стана като на филм, споделиха още очевидци. 

Става дума за специализирана операция на територията на Кюстендил, която се провежда съвместно от няколко областни дирекции на МВР, потвърдиха от ОД МВР-Кюстендил, като отказаха на този етап повече подробности. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АВС

    2 1 Отговор
    Тези мъже май са Росен-АВС
    и Антон Флейтата.