Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 20:51 2 006 0

10 гранични служители са задържани на ГКПП "Дунав мост"

  • дунав мост-
  • гранични-
  • служители-
  • задържани
10 гранични служители са задържани на ГКПП "Дунав мост" - 1

10 гранични служители са задържани при спецакцията на ГКПП "Дунав мост", съобщи за Факти.бг Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор Сотир Цацаров.

„Специализирана прокуратура провежда разследване. В момента се намират на територията на ГКПП – Дунав мост. Разследва се организирана престъпна група, занимаваща се с искане и получаване на подкупи“, посочи Арнаудова. 

„Прокурори от Специализираната прокуратура са на място. Извършват се претърсвания и изземвания, разпити на свидетели“, каза още Арнаудова. 

Факти.бг припомня, че акция срещу гранични полицаи и митничари на ГКПП „Дунав мост“ се провеждат в момента от служители на ДАНС и прокуратурата.

„ОДМВР –Русе не участва в акцията“, заяви директорът на полицията в дунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Според свидетели на моста, текат проверки на кабинките, в които са служителите на граничния пункт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА