Last news in Fakti

17 Ноември, 2016 17:10 1 668 1

Има обвиняем за ваксините

  • има-
  • обвиняем-
  • ваксините
Има обвиняем за ваксините - 1

Повдигнато е първо обвинение по скандала с произведените над един милион неетикетирани ампули с ваксини по поръчка на турската фирма "Тюрк илач". 

За безстопанственост е обвинен Росен Алексиев от държавната фирма за производство на ваксини "Бул Био", обяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, съобщи БНР.

Във връзка с открити от Софийска градска прокуратура ампули Тетадит, които са били произведени в база на търговското дружество в "Люлин", която няма дадено разрешение там да се произвеждат ампули.

На въпрос на "Хоризонт" ще стане ли и здравният министър в оставка обвиняем за аферата с ваксините, прокурор Арнаудова каза само: "Когато имаме какво да ви кажем, ще ви кажем". 

Според информация на БНР Петър Москов е призован да се яви в Столичното следствие в началото на  следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЙКО

    1 0 Отговор
    ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ.