Last news in Fakti

18 Ноември, 2016 21:00 1 096 0

Оставиха в ареста бургазлия убил дядо си

  • ареста-
  • бургазлия-
  • убил-
  • дядо
Оставиха в ареста бургазлия убил дядо си - 1

Оставиха в ареста бургазлията Марио М., който е обвинен за това, че е убил дядо си.

На 20 септември 2016г. около 20 - 21 часа в къща находяща се на ул. „Шипка” №2 в с. Люлин, общ. Стралджа, обл. Ямбол, в съучастие с Станислав В., по особено мъчителен за жертвата начин, той умишлено е умъртвил чрез удушаване 76г. мъж.

Според прокурора от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Марио М. е извършил престъплението, в което е обвинен.  Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че е налице опасност  същият да се укрие или да извърши ново престъпление. Той се мотивира с факта, че Марио М. има две предходни осъждания, което говори за трайно установени престъпни навици и би могъл  да опита да избегне наказателна отговорност, поради тежестта на предвиденото в закона наказание за убийство.

Съдът прие мотивите на прокурора и остави Марио М. в ареста.

Определението на Апелативен съд –Бургас е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА