21 Ноември, 2016 12:49 1 833 0

Разбиха оранжерия за марихуана

  • оранжерия-
  • марихуана

Задържани са мъж и жена

Разбиха оранжерия за марихуана - 1
Снимки: СДВР

Домашна оранжерия за отглеждане на марихуана разкриха служители на РУ- Костинброд.

На 20 ноември, в хода на организирана операция срещу наркоразпространението на обслужваната територия, служители на РУ- Костинброд предприели проверка в частен имот в с. Опицвет. В къщата криминалистите се натъкнали на помещение за домашно отглеждане на канабис, оборудвано за целта с електрическа, отоплителна и вентилационни системи.

Иззети са 19 растения с височина около 70 см и около 1 кг суха тревиста маса, които при извършения наркополеви тест са реагирали положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

За срок до 24 часа са задържани собственикът на имота - криминално проявен и осъждан и установената заедно с него на адреса 41- годишна жена. Действията по разследването продължават под наблюдението на Районна прокуратура- Костинброд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА