22 Ноември, 2016 01:15 1 451 1

Пет месеца затвор за незаконно държане на оръжие

  • затвор-
  • незаконно-
  • държане-
  • оръжие
Пет месеца затвор за незаконно държане на оръжие - 1

След внесен обвинителен акт и постигнато в съдебна фаза споразумение с Районна прокуратура – Луковит, 25-годишен мъж е осъден на пет месеца „лишаване от свобода“ за незаконно държане на огнестрелно оръжие, съобщиха от прокуратурата.

Мариян С. се призна за виновен и е осъден за това, че на неустановена дата през септември 2015 г. придобил и държал до вечерта на 5 октомври 2015 г. в с.Бежаново, Ловешка област огнестрелно оръжие – 1бр. пистолет марка BLOW, модел mini 8 кал. 8мм., турско фабрично производство, без да има за това надлежно разрешение по ЗОБВВПИ.

За това престъпление Мариян С. е осъден на пет месеца „лишаване от свобода“ при строг режим. Отделно му е наложено да изтърпи и наказание осем месеца „лишаване от свобода“, при строг режим, наложено с присъда за извършена кражба, в тригодишния изпитателния срок, на която е извършил деянието.

Споразумението има последици на влязла в сила присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щерьо

    0 0 Отговор
    Аиде пак глупости Блоу Мини е класически газов пистолет и няма боен аналог, или марката е сгрешена или статията не е вернаМежду газово и огнестрелно оръжие има голяма разлика