25 Ноември, 2016 11:21 1 157 1

Условна присъда за жена, шофирала с 2.10 промила алкохол

  • жена-
  • шофирала-
  • промила-
  • алкохол
Условна присъда за жена, шофирала с 2.10 промила алкохол - 1

Районна прокуратура - Кюстендил постигна условна присъда по водено бързо производство срещу М. Миладинова.

На 28 октомври 2016г., в с. Гърляно, обл. Кюстендил, по ПП I-6 при сградата на Областно пътно управление, Миладинова управлявала лек автомобил марка Fiat. Тя била спряна за проверка от автопатрул на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР, който установил, че жената лъха на алкохол, има неясен говор и несигурна походка. При извършен по надлежния ред тест с техническо средство индикаторната скала на уреда отчела 2.10 на хиляда концентрация на алкохол в кръвта на Миладинова. Съставен й бил АУАН, който тя подписала без възражения, но отказала да даде кръв за лабораторно изследване.

Обвинената за шофиране в нетрезво състояние жена сключи споразумение с държавното обвинение, което съдът одобри. Наложеното й наказание е пет месеца „Лишаване от свобода“ с изпитателен тригодишен срок и една година и шест месеца забрана да управлява МПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    0 0 Отговор
    Всеки ден ще четем за загинали по пътищата точно заради такива смешни присъди. Тая пача е направила чист опит за убийство като се е натряскала толкова и е седнала да управлява автомобил, а тия смешници ѝ дават някаква смешна условна и отнемане на книжката за година и половина?!?!?!?!? Това престъпление си е за минимум 5 годинки на топло, 10 бона глоба, отнемане на книжката до живот и отнемане на автомобила!!! МИНИМУМ. И да видим дали другият път ще си помисли да кара пияна. Или дали някой друг ще си го помисли. Е*ахти смешната държава с е*ахти смешните закони.......