5 Декември, 2016 16:23 1 617 1

Съдят четирима, отвлекли млада жена

  • съдят-
  • мъже-
  • отвлекли-
  • жена
Съдят четирима, отвлекли млада жена - 1

Окръжна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу четирима мъже, разбили и нахлули през нощта в чуждо жилище и отвлекли млада жена, съобщиха от прокуратурата.

Обвинението срещу Данаил И., Младен И., Анчо И. и Исмет Ш. е за това, че на 7/8 септември 2016 г. в с.Комарево, Плевенска обл., около полунощ, в съучастие като извършители, отвлекли млада жена от селото, като са били въоръжени и отвличането е било извършено от повече от две лица.

Мъжете са обвинени и за това, че по същото време, в съучастие като извършители, влезли в чуждо жилище, като употребили за това сила, деянието е извършено нощем, от въоръжени лица и от повече от две лица.

Данаил И., живеел на семейни начала с пострадалата в дома му в с.Бежаново до август 2016 г., когато жената си тръгнала заедно с малолетното им дете и отишла да живее в дома на майка си в с.Комарево. Обвиняемият многократно я търсил и я молил да се върне при него, но жената отказвала, заради физическия тормоз, който и налагал.

На 7 септември 2016 г. в 18 ч. Данаил И. уговорил братята си Анчо и Младен и приятеля си Исмет Ш. да отидат с него и да отведат насила младата жена от дома на майка й. В изпълнение на намисленото, около полунощ, четиримата обвиняеми и още четирима техни приятели, отишли в с. Комарево с два леки автомобила, разбили входната врата на къщата и въоръжени с дървени колове, нахлули вътре. Открили жената и насила я издърпали навън, качили я в автомобила и потеглили обратно към с.Бежаново. Междувременно майката на отвлечената сигнализирала на тел. 112 за случилото се.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    2 0 Отговор
    Това звучи като разказ на Хайтов.