Last news in Fakti

14 Декември, 2016 16:30 1 363 0

Затвор за нападателя на актьора Бате Николай

  • бате николай-
  • нападателя-
  • актьора-
  • затвор
Затвор за нападателя на актьора Бате Николай - 1
Снимка: Нова телевизия

Днес по внесен от Районна прокуратура Ихтиман обвинителен акт срещу Стоян Боджов е с постановена осъдителна присъда за извършен на 22 юли 2016 г. опит за грабеж спрямо Николай Николаев /бате Николай/ с причинена на пострадалия лека телесна повреда.

С присъдата на районен съд Ихтиман, постановена след проведено съкратено следствие, на Стоян Боджов е наложено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от две години и осем месеца при първоначален строг режим на изтърпяване и е уважен гражданския иск в размер на 5 000 лв.

Факти.бг припомня, че нападението стана на 22 юли вечерта в района на жп гарата във Вакарел. Стоян Боджов опитал със сили и заплахи да отнеме телефона на Митко Демирев. Актьорът Николай Николаев се притекъл на помощ, но получил удари с юмруци и ритници по тялото.

Стоян Боджов е осъждан два пъти за кражби, но не е влизал в затвора. През 2006 година той е наказан с пробация. През 2012 година пък е получил условна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА