15 Декември, 2016 11:28 6 187 2

Дядо наръга млада жена, тя го уби

  • дядо-
  • наръга-
  • млада-
  • жена-
  • уби

Пострадалата, с няколко прободни рани и опасност за живота, е настанена за лечение във видинската болница

Дядо наръга млада жена, тя го уби - 1

На 14 декември в 16.09 часа чрез тел.112 в дежурната част на полицията бил получен сигнал за нападната в дома си 39-годишна жена от село Лагошевци от 83-годишен местен жител, съобщиха от ОДМВР-Видин.

По данни на пострадалата малко по-рано възрастният мъж я нападнал, и с шило й нанесъл няколко прободни рани. За да се защити, младата жена избутала стареца на площадката на външните стълби на къщата и го изритала с крак.

Мъжът паднал по стълбите и останал безжизнен, а жената избягала да търси помощ.

Пристигналите на мястото полицейски служители открили трупа на мъжа до външното стълбище на къщата. На местопроизшествието е извършен оглед. Тялото е транспортирано за аутопсия.

Пострадалата, с няколко прободни рани и опасност за живота, е настанена за лечение във видинската болница. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Видин.

Работата на разследващите продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НаречениЗавлечени

    1 0 Отговор
    Ей такава е България 2016/2017
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.