20 Декември, 2016 17:27 19 262 7

Жестоко убийство на бизнесмен в Ловешко

  • жестоко-
  • убийство-
  • бизнесмен-
  • ловешко

80-годишният Иван Масърлиев, е бил жестоко убит в дома си в село Български извор в понеделник вечерта. Той е един от известните бизнесмени в този регион.

Сигналът за убийството е получен в полицията около 22 часа снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Тялото на Масърлиев е било открито от жената, с която живее на семейни начала и техен съсед. Пристигналият на място полицейски екип е установил следи от насилие по трупа, който е откаран за аутопсия в ловешката болница.

По информация на местния сайт "Зетра" и "24 часа" тялото на убития е било на пода, като ръцете и краката му са били вързани с кабел, а около врата му имало плетен бинт.

Металният сейф, в който Иван Масърлиев държал пари и ценности, бил разбит и празен. Според съселяни на бизнесмена, преди време били правени няколко неуспешни опита за кражби в дома му.

Окръжна прокуратура – Ловеч осъществява ръководство и надзор по досъдебно производство във връзка с извършен грабеж, придружен с убийство на 81-годишен мъж в с. Български извор, Ловешка област.

Досъдебното производство е образувано срещу неизвестен извършител за грабеж, придружен с убийството на Иван М., в дома му в с.Български извор, извършено през времето от 19:00 ч. до 22:00 ч. на 19.12.2016 г. Неизвестно лице е проникнало в дома на пострадалия и след като го обездвижил, завързвайки го за стол, разбил масивна каса, от която вероятно са били взети пари и злато. Пострадалият е бил намерен от жената, с която живеел на съпружески начала. Към момента не може да се каже какво липсва от касата, тъй като не е известно какво е имало. Според предварителните данни от аутопсията причина за смъртта е задушаване, вследствие запушване на устата на пострадалия.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч продължават действията по разследването.

От Окръжна прокуратура – Ловеч съобщиха, че досъдебното производство е образувано срещу неизвестен извършител за грабеж, придружен с убийството на Иван Масърлиев, в дома му в с.Български извор, извършено през времето от 19:00 ч. до 22:00 ч. на 19.12.2016 г. Неизвестно лице е проникнало в дома на пострадалия и след като го обездвижил, завързвайки го за стол, разбил масивна каса, от която вероятно са били взети пари и злато.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инспектора

    17 12 Отговор
    Открит от жена му и съседа ! Веднага изниква въпроса, какво е правила жена му със съседа в 22 часа?! И как така се прибират заедно в неговата къща!? Дали са очаквали да бъдат сами и да се забавляват! И като е станало напечено веднага са го отрепали дядката! После инсценирали кражба!
  • 2 Г(Е)РОБ

    12 4 Отговор
    Ми то в Ловеч има Минчо Казанджиев - Свинчо... И колко свински пестъпления по време на ловешката Червена Мафия... Ама имаше закона patria-o-muerte..
  • 3 Дон Тони

    28 1 Отговор
    Това е циганско престъпление, само те са толкова жестоки, по селата има хора ограбвани по 8-10 пъти, а неофициална статистика сочи че "ромчетата" убиват средно по 1 българин на ден, обикновено възрастни хора при които убийството въобще не е неизбежно
  • 4 2222

    6 1 Отговор
    Потриса ми се от драсканиците на журналистите! Вижте за няколко реда , колко глупости са написали. 80 годишният е бил жестоко убит ,тялото било на земята с вързани ръце и крака и с увит плетен бинт на врата! Металния сейф в, който държал ценности са били вземати пари и злато !Хем са вземали пари и злато, хем не се знаело , какво е имало в касата. Неизвестно лице го обездвижил и вързал за стол веднъж намерен на пода , после на стола , около врата му имало плетен бинт , а починал от запушване на устата , голяма жестокост! В касата се е знаело , какво има но не имало достъп до нея затова госпожата извикала съседа на помощ. Така хем касата празна хем дядката го няма, весела коледа!
  • 5 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    1 3 Отговор
    Е па защо не е дишал през носа тоя като му е запушена устата?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 не Ви интересува

    1 0 Отговор
    Яя чакайте малко, Вие четете ли правилно. Тук пише, че въпросната жена, с която живее на съпружески начела, се прибира от семейния магазин във 22:00 и виждс съпругът си на вързан на земята , а не че е прибирала със съседът. Моля Ви не говорете, преди да знаете какво точно се е случило!