21 Декември, 2016 23:17 1 502 0

Кокаин за $ 80 000 пристигнал в САЩ скрит в чифт ластични гащета

  • сащ-
  • кокаин-
  • контрабанда-
  • ластични шорти-
  • аруба-
  • холандец-
  • летище нюарк

Контрабандистът пристигнал на летище Нюарк Либърти с полет от Аруба

Кокаин за $ 80 000 пристигнал в САЩ скрит в чифт ластични гащета - 1
Снимки: cbp

Пътник, пристигнал с полет от карибски остров на международното летище Нюарк, се опитал да внесе в САЩ кокаин на стойност 80 000 долара. Наркотикът бил скрит в чифт ластични шорти, съобщава британското издание „Дейли мейл“.

Роуалд Тромп от Холандия, е бил арестуван миналата седмица, след като пристигнал от остров Аруба, който, макар да има автономен статут, все още е колония на Холандия, намираща се в непосредствена близост до бреговете на Венецуела.

Кокаин за $ 80 000 пристигнал в САЩ скрит в чифт ластични гащета

След като слязъл от борда на самолета, холандецът бил споходен от лош късмет, тъй като на случаен принцип бил избран за щателна проверка и претърсване на багажа.

По време на рутината процедура, служителите от службата за митническа и гранична защита на САЩ, открили пакети с малко над 2 килограма кокаин, скрити в чифт ластични шорти, прилежно прибрани в раницата на контрабандиста.

Тромп е бил арестуван и обвинен в притежание на забранени опасни вещества и притежание, с намерение за разпространение.

Кокаин за $ 80 000 пристигнал в САЩ скрит в чифт ластични гащета


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА