26 Декември, 2016 18:30 1 090 6

Охранителят, намушкал младеж в столичен мол, остава в ареста

  • охранител-
  • мол-
  • съд

Според съда той е превишил правомощията си

Съдът остави в ареста 31-годишния охранител, намушкал младеж в столичен мол. Инцидентът стана на Бъдни вечер след съмнения за кражба на дреха.

В съдебната зала стана ясно, че 19-годишният Робърт и приятелката му със сигурност са откраднали пуловер от магазин за дрехи. Гардът се опитал да ги настигне, вкарал Робърт в пробната и след като бил ударен от него със стол в главата, извадил нож и започнал да му нанася удари с него.

Според магистратите охранителят е надвишил служебните си правомощия, а ударите са били нанесени в жизненоважни органи.

Според съда, ако е на свобода, той може да се укрие или да извърши ново престъпление. Решението на съда от днес може да бъде обжалвано.

19-годишният Робърт беше приет в „Пирогов” в критично състояние с няколко наранявания в областта на гръдния кош с частично засягане на белия дроб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 0 Отговор
    Значи Робърт и такива като него да си крада, а останалите да гледат и да им се молят да откраднат още. ЕГАТИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!
  • 2 ддд

    5 0 Отговор
    може да го пуснат
    оня го нападнал със стол
    и тоя се защитил
    вие какво ще правите ако някои ви
    изпъне със стол зад врата?
    ще викате полиция?
    или охраната в мала:)))
  • 3 гощо

    2 0 Отговор
    Ккакто коментирах под друга статия: Много УРОДИ дойдоха в София!!!!!!
  • 4 бббббб

    2 0 Отговор
    Охраната по телевизията беше с бинтована глава ,обвинен в опит за убийство като превишил правата си!!! А , крадеца оказал съпротива дори не е обвинен за кражба или за опит за убийство на охранителя.Това го има само в БГ. Ако,беше в Америка охранителя щеше да е герой,а крадливия нехранимайко осъден или да му ядат житото.
  • 5 ZZZz

    1 0 Отговор
    tozi robart e m....l a ne e Balgarin
  • 6 Браво

    5 0 Отговор
    Така е в БГ. Ако те нападнат с отверка, ти си длъжен да се убедиш дали е права или кръстата, щото ако нападателят е с права, ти рискуваш с кръстатата да превишиш силата.