Last news in Fakti

1 Януари, 2017 17:45 1 588 0

Убиецът на Милена остава в ареста

  • убийство-
  • мвр-
  • куртово конаре-
  • задържане-
  • задържане под стража-
  • окръжен съд пловдив

Пловдивсият съд е решил да спямо него да бъде взета най–тежката мярка за неотклонение

Пловдивският окръжен съд оставя в ареста убиецът от село Куртово Конаре, който отне живота на приятелката си Милена, броени дни преди нова година. Това съобщиха днес от съдебната палата в Пловдив.

На 28-годишния Илиян Р. е поставена мярка за неотклонение „задържане под стража“. Срещу него е повдигнато обвинение за това, че на 29.12.2016 г. в с. умишлено е умъртвил М. Д. — престъпление по чл. 115 от НК.

Съдът е намерил, че са налице всички, предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най–тежката мярка за неотклонение спрямо Илиян Р. За извършеното престъпление НК предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години затвор.

Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че Илиян Р. е автор на извършеното деяние. Съдът е преценил, че е налице реална опасност обвиняемият да се укрие, както и да извърши престъпление, ако спрямо него бъде взета по-лека мярка за неотклонение от „задържане под стража”.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд Пловдив на 05.01.2017 г. от 10:00 часа, се казва още в съобщението на пловдивския съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА