4 Януари, 2017 17:53 1 674 0

Откриха нелегален склад за алкохол

  • откриха-
  • нелегален-
  • склад-
  • алкохол

Продавали го чрез обяви в интернет

Откриха нелегален склад за алкохол - 1

Митнически служители разкриха склад за нелегален алкохол в района на село Лозенец, община Стралджа, който реализирал стоката си чрез обяви в интернет.

Служители от дирекция „Митническо разузнаване и разследване" /МРР/ в Централно митническо управление София засичат подозрителна обява за продажба на алкохол в сайт за безплатни обяви в интернет. Митнически служители от отдел МРР в Митница Бургас установяват контакт с продавача и представяйки се за клиенти договарят закупуването на определено количество. Търговецът първоначално определя неутрално място за среща, но в последствие, за да получат покупката си, той отвежда „клиентите" до склад с алкохол, който се намира в пристройка в двора на обитаема къща в село Лозенец. При последвалата митническа проверка от нелегалния склад са иззети 489 литра етилов алкохол в пластмасови бутилки и туби, с цвят и мирис на ракия. Не са представени никакви документи за произход на алкохола и платен акциз. Взети са проби за анализ и след получаване на резултатите от експертизата ще бъде образувано административнонаказателно производство по случая.

Операцията по разкриването на склада с нелегален алкохол е извършена на 3 януари 2017 г. със съдействието на служители от ОД на МВР Ямбол. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА