11 Януари, 2017 18:34 2 014 4

Полицай стреля по заведение в Ботевград

  • полицай-
  • стреля-
  • заведение-
  • ботевград

Няма пострадали

Днес към 15.20 часа в дежурната част на РУ-Ботевград е получен сигнал за стрелба в заведение в града. Веднага на място е изпратен полицейски екип.

Униформените задържали и отвели в районното полицейско управление млад мъж. От него е иззет пистолет, с който по първоначални данни минути преди това е произвел няколко изстрела по прозорците на заведението. От стрелбата няма пострадали.

Установена е самоличността му – 34-годишен, полицейски служител, който живее в Ботевград. Той е отказал да даде кръвна проба за алкохол. По случая е образувано следствено дело, работата по което продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    5 3 Отговор
    В надпреварата,коя партия да ръководи в България!В системата на МВР влезнаха хора,които ........нямат качества да изпълняват,служебните си задължения!.......НИЕ от групата на ИРАКЛИ О.З. от МВР,служили над 30 години,заявяваме:"Млади колеги,забравете,кой ВИ е назначил!Изпълнявайте,това,което ВИ обучаваме в школите !
  • 2 гост

    1 4 Отговор
    Тоя май е съвремения Дон Кихот,само дето е заменил копието с пистолет и мелницата с кръчма,и може би малко бял прах.СРАМ!
  • 3 Запознати ли сте

    5 1 Отговор
    А защо не пише, че цяла тумба цигани са му скочили насреща и тогава е стрелял или като е ченге и дайте да го линчуваме! Ченге ама българин, защитавайте ги тия кръвопийци циганите, те някой ден ще ни е..т, бият, тормозят и няма кой да ги спре, защото нормалните хора в тая държава ще са ползвали терминал 2 без право на завръщане!
  • 4 Зенон

    4 1 Отговор
    Полицаят ,човекът,който и да е ,стрелял срещу цигани е пример за подражание!Да публикува банкова сметка,лично ще преведа цялата си заплата!