Last news in Fakti

13 Януари, 2017 10:55 2 152 1

Погнаха и митница Варна за организирана престъпна група

  • варна-
  • митница-
  • митничари

Провежда се разследване за организирана престъпна група, състояща се от длъжностни лица – митнически служители от митница „Варна“ за корупционни деяния. Това съобщи Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.

По непотвърдена информация са задържани не по малко от 20 лица. Към момента продължават да се извършват разпити, претърсвания и изземвания, уточни Арнаудова.

Тя уточни, че се касае за искане и получаване на подкупи. На мястото са двама прокурори от Специализираната прокуратура и пътува съдия от Специализирания наказателен съд, пред когото ще се извършват разпити на свидетели“, добави говорителят на главния прокурор.

Извършват се активни процесуално - следствени действия под ръководството на Специализираната прокуратура“, каза още тя. Действията са започнали в късния след обед на 12 януари.

Процесуално-следствените действия се извършват от ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионен

    1 0 Отговор
    Интересно е че не се съобщава за замесени служители на гранична полиция.
    Не допустимо е да нямасъучастие на гранична полиция най малко от ръководния състав.