Last news in Fakti

15 Януари, 2017 18:33 1 315 0

10 обявени за издирване са задържани в Бургаска област

  • мвр-
  • румяна бъчварова-
  • криминално проявени-
  • бургас
10 обявени за издирване са задържани в Бургаска област - 1
Снимка: БТА

10 криминално проявени, които са били обявени за издирване, са задържани на територията на Бургаска област от началото на специализираната акция срещу битовата престъпност. Това стана ясно на извънредния брифинг, който вътрешният министър Румяна Бъчварова даде в морския град.

Преди това тя разговаря с ръководството на ОД МВР във връзка с предприетите мерки срещу престъпността в по-малките населени места. "Задържаните са с различен профил, дали за тях ще бъдат наложени постоянни мерки за неотклонение, ще прецени прокуратурата", допълни шефът на ОД МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

16 нови автомобила ще получи полицията в Бургас, стана ясно също по време на брифинга. Министър Бъчварова подчерта, че ръководството на МВР оценява изключително високо направеното от местната дирекция, особено по отношение на мерките за сигурност в Слънчев бряг през лятото.

Тя каза, че лошото време действително е забавило работата по преградното съоръжение по границата с Турция. "Днес обиколих района, има места, където просто не се преминава от сняг", допълни Бъчварова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА