17 Януари, 2017 16:35 3 204 2

Задържаха 23-годишен мъж за стрелбата на „Цариградско шосе“

  • арестуваха-
  • стрелба-
  • такси

Нанесени са материални щети по такси

Тази сутрин, малко след 6.30 часа, шофьор на такси сигнализирал в полицията, че по време на движение по столичния бул. „Цариградско шосе”, по колата му са били произведени изстрели от движещ се до него лек автомобил „Ауди”.

При инцидента няма пострадали хора, нанесени са само материални щети по таксито. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, е установен и задържан собственикът на аудито - 23–годишен мъж от София, криминално проявен за хулиганство.

Работа по случая продължава. В рамките на образуваното досъдебно производство ще се установява съпричастността на задържания към стрелбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: криминално проявен за хулиганство
    Криминално проявен или хулиган. Не са ли различни категории?
  • 2 Българин

    0 0 Отговор
    Ех късметлия,как не попадна на мен,да си изпразня пълнителя,като неизбежна отбрана,ммммм,нищо другия път,може и да ми се усмихне късмета!