Last news in Fakti

20 Януари, 2017 17:59, обновена 20 Януари, 2017 18:02 1 722 2

Мъж от село Вакарел на съд, подпалил полицай

  • вакарел-
  • мъж-
  • полицай

Обвиняемият се опитал са запали служителя на реда с туба с бензин

Мъж от село Вакарел на съд, подпалил полицай - 1

Окръжна прокуратура в София започна съдебен процес срещу мъж от село Вакарел, който умишлено се опитал да умъртви полицай.

Обвиняемият П.Д. употребил алкохол в кафе-аперитив в с. Вакарел. По-късно същия ден дъщеря му се оплакала, че била ударена от техен съселянин, който отишъл до кв. „Кръста“, където се намирало жилището на въпросното лице и на висок глас отправил псувни и закани: „Ще ви запаля всичките!“ След това П.Д. отишъл до бензиностанция в края на селото, заредил в тубичка от белина бензин и отново се върнал до дома на съселянина с виковете „Сега ще видите! Ще ви запаля!“

Междувременно пристигнал полицаят от районното управление в Ихтиман. Той разпоредил на обвиняемия да спре, което не било изпълнено. Продължавайки да върви, П.Д. вдигнал тубата с едната си ръка, а с другата започнал да се опитва да запали запалка, поради което служителят на реда побързал да го пресрещне и предотврати пряк сблъсък между нападателя и хората на улицата. Въпреки това обвиняемият започнал да излива бензина от тубата върху главата на полицая, при което течността напоила униформените му дрехи на служител от МВР.

Пристигналият на място полицейски патрул задържал обвиняемия и го отвел в районното управление. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВВВ

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По-късно същия ден дъщеря му се оплакала, че била ударена от техен съселянин, който отишъл до кв. „Кръста“, където се намирало жилището на въпросното лице и на висок глас отправил псувни и закани: „Ще ви запаля всичките!“

    Култово изречение. Класната ми по български от четвърти до осми клас би взела червения химикал и да ме накара да се изчервя.
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    Ей, ВВВ, сок ли си, не знам какво, но къде са грешките?