Last news in Fakti

24 Януари, 2017 13:24 1 968 0

Задържаха бургаски автоджамбазин

  • задържаха-
  • автоджамбазин-
  • стойчо мирчев - барона

Задържаха автоджамбазина Стойчо Мирчев - Барона, 32-годишен от Бургас. Той бе издирван във връзка с влязла в сила присъда на Поморийския районен съд за противозаконно отнемане на моторни превозни средства. На база получена оперативна информация от служители на „Криминална полиция” при Второ Районно управление – Бургас за местонахождението на криминално проявения Мирчев, е констатирано, че той се укрива в частен апартамент, разположен на първия етаж в кооперация на ул. „Раковска” 43 в Бургас.

Установено е, че Барона проникнал в ремонтиращия се апартамент под предлог, че е строителен работник и ще шпаклова стените. Предприети са заградителни мероприятия от служители на Второ Районно управление – Бургас с цел недопускане бягство на 32 годишния бургазлия, който съвместно със служители от „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас е задържан и отведен в бургаския затвор за изтърпяване на присъдата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА