24 Януари, 2017 20:00 2 048 1

Започна процесът срещу Ембака

  • ембака-
  • процес-
  • убийство

След няколко отлагания и смяна на съдебния състав в окръжен съд-Благоевград най-сетне тръгна съдебният процес срещу Емил Първанов- Ембака.

Адвокатите на Ембака направиха пореден опит да шиканират процеса като поискаха делото да бъде върнато на прокуратурата. Мотивите им бяха, че Първанов не се е запознал с всички материали и веществени доказателства. Съдът обаче бе категоричен, че през август и септември са били определени 9 дати, на които Първанов и адвокатите му Марковски и Недин да прочетат доказателствения материал.

През лятото на 2015 година Ембака уби с камък 47 г-годишния Николай Чивиев при скандал на новострояща се отсечка на магистрала „Струма“ в района между Сандански и Петрич. Тогава Ембака наруши закона и преминал през затворен участък на АМ „Струма“ с колата си за по-напряко. При възникналото спречкване се стигна до трагичния инцидент.

Трите деца на Николай Чивиев искат общо 750 хил. лева за смъртта на баща си от обвинения в убийството Емил Първанов - Ембака.

След убийството Ембака изчезна и бе обявен за издирване в продължение на 4 месеца. През ноември миналата година той бе задържан.

Той е с богато криминално минало. През 2008 година е задържан отново за убийство, но заради липса на достатъчно доказателства е бил освободен. Арестуван е и за кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mytreto

    0 0 Отговор
    То наше момче а се оправи