Last news in Fakti

30 Януари, 2017 11:31 1 542 2

Задържаха обвинен за убийство

  • обвинен-
  • убийство-
  • задържаха

Недялко Т. засега е в ареста за 48 часа

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за 48 ч. Недялко Танев от София. Той е привлечен като обвиняем за това, че на 29.01.2017 г. в с.Зидарово, община Созопол, умишлено умъртвил Стоян Кръстев на 45 г. от същото село, съобщиха от прокуратурата.

Недялко Танев е задържан в максимално кратък срок след извършване на престъпното деяние, благодарение на отличното взаимодействие между служителите на ОД на МВР-Бургас и Прокуратурата.

Предстои Окръжна прокуратура –Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Недялко Танев.

Няколко умрели биволи станали причина за скарването между 39-годишния Недялко Танев и 45-годишния Стоян Кръстев, съобщи "24 часа".

39-годишният мъж от София е имал стопанство в Зидарово за отглеждане на биволи. Стоян е работел при него. От началото на годината обаче няколко от животните внезапно умрели. Загубата разгневила стопанина и той изгонил наемника.

По първоначални данни 45-годишният Стоян е нападнат през нощта в събота в дома си. Мъжът е от Грудово, но от години живеел с жена от Зидарово. Двамата нямат брак, но имат 10-годишно момиченце, разказват местни.

Едва свързват двата края, тънат в мизерия, твърдят зидаровци. Кръстев е лежал в затвора няколко пъти, съден е за кражби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ivailo dqvolcheto we

    0 0 Отговор
    Ne deset dvaisi godini a do jivot prisada