Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 20:49 1 470 9

Ромка удуши 85-годишна в пловдивско

  • циганка-
  • ромка-
  • убийство-
  • полиция

Жена от ромски произход от Дълбок извор е задържана, след като е пребила и удушила 85-годишна от същото село. Бруталното убийство е било извършено тази сутрин, съобщиха от пловдивската полиция.

Възрастната жена е живеела със сина и снаха си. Най-вероятно тя е била нападната от крадлата, след като я заварила в имота. Трупът на бабата бил намерен в двора на къщата. Само за броени часове криминалистите са заловили убийцата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 2 Отговор
    Безкрайно съжалявам за Адолф Хитлер .Също толкова и че българския народ е прост и безхаберен . Тези мургави създания отдавна трябваше да са станали на костно брашно .

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Лъчо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не сме прости... Управляващите ни узурпирали като мафия властта работят срещу нас и при соца и досега. От годинии станах "черната овца" и на нета и на куп познати и вероятно на всички политици досега. Със сигурност и нас лужбите. Просто исках да се въведат справедливи Закони, реформирайки се тези, като се изчистят противоречията и се оправят! А за изнасилвачи, крадци на имоти и нападения над хора и добитък с цел обир, лъжесвидетелствуване под клетва, нанасяне на телесен побой над невинен поради афект, с цел обир и умишленно убийство, да се въведе при доказване и то недвусмисленно смъртното наказание! за изпитващите удоволствие от постъпката им...особенно приятното вавилонско наказание "целувка" по муцуната на гладен алигатор или усурийски тигър или мъжки отраснал лъв! Ала "народните избранници", които ни се представят като групировки само да ги вотираме, а даже не познаваме нито ни питат нещо изобщо категорично си лапаха парите тлъстееха и си живуркат баровски натрисайки ни повечето с и простотии. даже някакъв ром викал шефа на Апи да го вади от преспите, щото ония да не кажа главанаци дето са ходили да го вадят и е трябвало да го оставят сам да се вади с колата взели че му удисали? Ето това не го разбирам... Е има и прости, но повечето не сме... Просто мафията ни прецаква. А най-страшното е, че и военни и полиция и правосъдие не искаха да ги накажат и смачкат тия врагове! От това по-гадно няма - държавата да работи срещу теб, човека, който си и лоялен. за
  • 3 Лъчо

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    И не съжалявай за Хитлер! Хитлер е не по-малко зло от тия битови бандити и враждебни политици повечето! Хитлер е трепал и много невинни хорица. неговите хитлеристи са трепали горили обирали масово народи. Хитлер е ЗЛО! И противно наприказките за Холокоста, много малко евреи са били избити. повечето избити са били неевреи. И как иначе? нали Хитлер е потомък на грузинска еврейка. Сталин също. Световният заговор на юдомафията за власт над човечеството и трепането на който им е кеф не е от вчера и днес. да не всеки евреин е терорист. Но елита е от евреи - техните игри смазаха и много невинни същества от какви ли не народи. затова, че Хитлер не го хвали! Ако бе справедлив фюрер, нямаше да убие първите му сподвижници, които го издигнаха на власт заради идеите му. после той променя идеите си и става диктатор и тръгва по пътя на войната - посочен му от магнатите като поощрение. те печелят от това милиарди. Но умрелите осакатените никой не може утеши... както умрелите, ограбени осакатени о родните политици и други ххора нищо не може обезщети. само смъртта на виновните затова! Ала тя все се бави? защо ли Господ се кефи на страданията и смъртта на невинните? Нимане е садо-мазохист и той?
  • 4 ддд

    4 0 Отговор
    а като се напълнят затворите какво правим?
    ние не строим нови:(
    а тия дето ги пълнят стават повече и повече
    предвиждам драма
  • 5 BMW

    3 1 Отговор
    Адолф Гитлер беше прав.
  • 6 Барабар Петко

    2 2 Отговор
    А Трифонов се лигави и дъни чалга по стадионите, прави референдуми за да бетонира статуквото
  • 7 BMW

    1 1 Отговор
    Трябва да се приеме американска конституция и американски закони! Да имаш право да притежаваш автомати и всякакво оръжие с цел самозащита и влезат ли ти джангали у двора да те обират/убиват ги правиш на сол защитаваш живота и неприкосновеността на собствеността си после идват да ги натоварят само и ти казват добра работа!

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "BMW":

    За да стане това трябва да има демокрация , а в България няма . В България има прикрита диктатура , народа нищо не избира , изборите се нагласят и сега и за референдума ни показаха че ние българите сме никои , само роби . Кой робовладелец ще въоръжи робите , да не е луд , веднага ще е ликвидиран .
  • 9 Лотос

    0 0 Отговор
    Няма изненада!За всеки е ясно,че това е политика на крадливата управа.Няма партии има бандити.Десетки хиляди села са изоставени заради циганските набези,държавата това не го знай но за сметка ма това знай да им дава помощи,пари,безнаказаност.Докато търпим престъпните управляващи,ще търпим и циганските зверства!