Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 11:14 1 793 2

Аржентински бандит се представя за българин

  • бандит-
  • хосе лорман

Хосе Лорман, по прякор Руснака, се укривал от властите 14 години

В португалския град Авейру бяха арестувани двама от най-издирваните в Аржентина престъпници - основни обвиняеми за отвличането на студент и други тежки престъпления, съобщи аржентинското министерство на сигурността, цитирано от ТАСС.

Хосе Лорман, по прякор Руснака и Хосе Майдана се укривали от властите 14 години. Аржентинската полиция успяла да ги открие в сътрудничество с Интерпол и полициите на Германия, Бразилия и Португалия.

Двамата били задържани още през ноември по време на опит за въоръжен грабеж, но били със сменена самоличност. Лорман се представял за български гражданин с името Никола Петков, а Майдана - за Хосе Мартинес, гражданин на Гватемала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ ЖОРО

    2 0 Отговор
    хосе едва ли е научил за българия по география. от другаде ще е.
  • 2 ссс

    0 1 Отговор
    Може да е от аржентинските българи преселници.