7 Февруари, 2017 09:00 1 320 6

Нападателите на линейката в Омуртаг освободени

  • омуртаг-
  • линейка-
  • лекари-
  • побой
Нападателите на линейката в Омуртаг освободени - 1

Двамата мъже, нападнали линейката в Омуртаг, защото шофьорът и фелдшерът отказали да им бутат колата, са освободени от ареста. Това е наредено от съда, защото били извършили само лека телесна повреда, съобщи Нова телевизия.

След полунощ в неделя екипът на Бърза помощ получил съобщение за болен, който се нуждае от спешна помощ на улица "Вардар" в Омуртаг и веднага тръгнал към адреса. Когато наближили, двама мъже се опитвали да избутат от преспите закъсала кола. Линейката спряла, защото пътят й бил препречен, а непознатите призовали шофьора и фелдшера в нея веднага да слизат, за да им помогнат да измъкнат колата им от снега.

След като получили отказ с обяснението, че бързат за спешен пациент, единият от мъжете се нахвърлил с юмруци върху фелдшера. „Ще ви убием, ще ви заколим”, крещял той и извадил нож, разказва пострадалият пред Нова тв. Фелдшерът паднал и после му се губят минути. Той е в болница с лека телесна повреда. Задържаните за 24 часа нападатели - С.И., на 34 години от близкото село Беломорци, и Й.Й., на 23 години от Омургат, вече са пуснати на свобода.

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    3 0 Отговор
    Така и така държавата не си е свършила работата, не може ли байкърите да отидат да ги поизтупат малко.
    Това обикновенно върши работа когато полицията си затваря очите за циганските набези.
  • 2 666

    5 0 Отговор
    Значи за лека телесна, те задържат за 24 часа. Може би за тежка телесна задържат за 48 часа, а за убийство за 72? После отново на свобода да търсиш следващата си жертва, стига да не е от роднините на съдията.

    Все пак линейка достигнала ли е по някое време до пациента? Или пациентът не я е дочакал и сам е тръгнал към гробищата? Ако пациентът е от "братчедите" нищо чудно лекарския екип отново да яде бой, защото се е забавил.

    А на бас, че ако пациентът пукне защото линейката се е забавила, нападателите над медицинския екип не носят никаква вина за това. Те ще са основната причина за смъртта му, но няма да носят никаква наказателна отговорност.

    Спрях да плащам данъци. Като дойде време ще си ги платя с лихвите, но на тая пасмина наречена държава пари повече няма да дам и стотинка!

    Днес са лекарите, утре съм аз, вдругиден останалите които четем и пишем тук. А тия дет не могат да четат и пишат, ще ни чиластрят без вазелинче и ще търпят строги наказания от 24 часа на топло, с осигурени храна, вода, тоалетна, портиер, иконом и тн..... С моите пари това няма да стане!
  • 3 той

    1 0 Отговор
    Вечна слава на БХК
  • 4 Патриот

    0 0 Отговор
    Освободени?!Какво друго се очакваше?Що не ме помолят аз да им бутна колата..
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Преди 2 години един м....л блъсна с неговата кола моята,и ми счупи две ребра и трето пукнато.На м...ла нищо му няма.Но нямаше и дело.Защото ме изкараха лека тел.повреда и прокурора не заведе дело.Два пъти подавахме молба,и двата пъти отказ..Защото не им се занимаваше с циганите..България при Боко тиквата я няма никаква..Той само се перчеше...Обеща 10 милиона на хората от Хитрино,но парите ги няма.Добре че от sms-и се събраха и от помощи някой лев...А готованковците м....ли,за тях само кьотек..Но лошото е че този който ги бие него обвиняват.Направиха Българите цигани,и м...лите Българи.А ако не са тези м....ли,дето не работят и източват системата ни,заплатите ни ще бъдат прилични...Нямат право да живеят щом не си плащат борчовете към държавата.
  • 6 психолог

    0 0 Отговор
    И как ще се оправи тази държава ???????????????????????????????????????