14 Февруари, 2017 12:53 3 263 6

Дрогиран шофьор се заби челно в патрулка

  • дрогиран-
  • шофьор
Дрогиран шофьор се заби челно в патрулка - 1

Двама дрогирани шофьори са били хванати от катаджиите в района на Чепеларе само за ден.

Единият ударил полицейски автомобил на пътя Чепеларе – Пампорово. 28-годишният мъж не успял да овладее колата си и се е забил в насрещно движещия се автомобил на полицията в Чепеларе. Пострадали няма, информират от пресцентъра на ОДМВР-Смолян.

Инцидентът е станал вчера около 09.15 ч. на пътя Пловдив – Смолян. При извършената проверка е установено, че шофьорът, който е от Стара Загора, управлявал лек автомобил "БМВ" след употреба на кокаин.

Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване. Той е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано незабавно производство.

Другият дрогиран шофьор е заловен в Пампорово. Той е 27-годишен от гр. София и за него е установено, че на 13.02.2017 г. около 17.40 часа е подкарал лек автомобил "Субару Импреза" след употреба на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    3 1 Отговор
    Да и махнат номера сега на таа патрулка, за наказание че се е изпречила на пътя на кпитан наркоман
  • 2 ффффф

    6 2 Отговор
    Защо патрулките нямат гражданска отговорност?
  • 3 abv

    4 1 Отговор
    Такива в затвора. Заради тях умират хора на пътя. На такива сваляне на номерата, ново явяване на изпит и 5 г. без книжка. И психо като за кат. "С" при явяване на нов изпит пред КАТ.
  • 4 гост

    2 2 Отговор
    Хубавото в случая е че се е забил в правилната кола . И в този случай и невинен да е ще го изкарат виновен . И много работи могат да му открият в кръвта , още повече че е дал кръвна проба доброволно , щото е знаел че е чист , а се оказало друго .
  • 5 Татрата

    2 1 Отговор
    То мен ме беше бласнала патрулката при спрян авторобил и кои беше виновен ас
  • 6 оня с магарето

    4 0 Отговор
    БМВ + кокаин ? Оня с коня пак се е назобил с каквото не трябва май !!!