Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 20:27 1 713 4

Предотвратиха масово сбиване

  • масово сбиване-
  • задържани

Задържани са трима мъже и две жени

Днес, около 16.30 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за възникнал скандал в столичния ж.к. „Христо Ботев“. Незабавно натам е насочен автопатрул на Първо РУ. Служителите на реда установили, че разпрата е между две фамилии. За да бъдат предотвратено разрастване на напрежението, са извикани допълнителни екипи. При пристигането си полицаите били посрещнати от агресивни участници в скандала, единият от които хвърлил камък по патрулна кола.

Благодарение на бързата и адекватна намеса на полицейските органи е предотвратено прерастването на скандала в масово сбиване и по-сериозни нарушения на обществения ред, съобщиха от МВР.

За изясняване на обстоятелствата по случая в Първо РУ са задържани трима мъже и две жени, двама от мъжете - и за притежание на газово и въздушно оръжие без изяснен произход.
Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван 12

    12 0 Отговор
    М....ла си е м....л.Няма такова племе.
  • 2 МММ

    9 0 Отговор
    Няма по овчедушно племе от нас. Друга нация досега да е изригнала и мангали и мигранти и хрантутниците от народното събрание заради които затъваме все повече.Време е да вземем съдбата си в ръце и да ги почваме!
  • 3 Американец

    7 2 Отговор
    Ако беше се случило във Америка ,щеше да е станал на решетка ман-ала.
  • 4 ддд

    0 0 Отговор
    бях чул някъде
    че полицаите и трактористите са наи прости
    тоя как ще каже на децата си
    че като пораснат ще работят за тях