16 Февруари, 2017 14:18 3 089 7

Трима пребиха зверски и ограбиха млада столичанка

  • обир-
  • нападение

Неизвестни лица нападнаха и ограбиха млада жена в столичния квартал „Лагера”. Сигналът за инцидента е подаден около 23 часа снощи, съобщават от пресцентъра на МВР.

По първоначални данни, трима мъже нанесли побой и няколко порезни рани на млада жена, след което отнели дамската й чанта и избягали. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалата е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, настанена е за лечение, без опасност за живота. Предприети са действия по установяване и задържане на нападателите.

По случая образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айай

    11 1 Отговор
    Ченгета, ако ги откриете преди да научат медиите, просто ги прегазете с автомобилите си! Аз така бих направил при такива враждебни на хората законодатели, а като изпълнение и Правосъдието - то присъжда каквото са му гласували като закони. Тия не са хора, тия крадци са животни! Гадни примитивни позорящи човека, позорящи българите, позорящи България маймуни. Убийтие ги и ще кажа на Господ да ви възнагради с нови Феррарита като патрулки! Е, дали ще ви даде не зная, но ще му кажа 100 пъти, -трябва да е глух, за да не чуе поне веднъж.
  • 2 Патето Яки

    2 0 Отговор
    ......истината днес е само тази - родната полиция ни пази.....
    .... Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази................
  • 3 dfhdfh

    0 0 Отговор
    M...leeeee.....
  • 4 мъжкар

    16 4 Отговор
    Е нали някои хора плюеха по така наречения комунизъм където имало по онова време "репресии"и не знам какво си.Ето ви сега "евроаталнтически ценности и демокрация".Аз нямам спомен през ония времена да се случи такова нещо.Тогава всички изроди си знаеха мястото а именно по лагерите и затворите.Тия дето са извършили това престъпление през ония времена нямаше да дръзнат да го направят защото първото нещо което щеше да се случи с тях е да бъдат заловени в рамките на няколко часа защото тогава имаше полиция на всяка крачка.Второто което щеше да им се случи е един як бой в районното докато им се натрошат кокалите и после докато се възстановяват в болницата по бързата процедура щеше да им се издаде поне 8 годишна присъда предвид жестокостта на престъплението и като ги тикнат в затвора там екшъна продължава за тях и след 8-мата година като излязат ще са кожа и кокали и повече през ум няма да им мине да извършат нещо такова.Но това няма как да стане благодарение на ДЕМОКРАЦИЯТА защото и те са хора и те имат права въпреки че тая жена за малко не са я ликвидирали.Така че да ви е честита 27-мата година демокрация

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Айай

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "мъжкар":

    Комунизъм не е имало, тук, дори според определението на Маркс Енгелс и Ленин. Според тях, това е безкласов общественн строй, при който...и т.н... А тук БКП олигархията създаде две класи - привилегировани - БКП и слугите - останалите. Това не прилича на социализъм и на комунизъм... Най-лошото е, че самите ДРУГАРИ с надменната си арогантна глупост оплескаха дори идеята социализъм и комунизъм -не съм фен на тия неща, но поясних. Сег който чуе соц и комунизъм ще мрази всичко що е в тях...А смъртно наказание за вандали катот ези може да има при всеки строй. Даже в САЩ го има. Най-демократичната страна в света. А къде е Ганьовската ни слугинска държавица, с европейските си ценности? Политиците са виновни и червени и сини и гърбави и всякакви, които отказаха да въведат ампулата за финал на кариерата на подобни павиани като описаните по-горе! Политиците лапнали милиарди досега...
  • 6 ссс

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "мъжкар":

    Тогава също се случваха такива неща ве мъжкар само, че ти не си имал възможноста да бъдеш инфомиран, тогава нямаше Факти бг, а и във вестник Работническо дело не се печатаха криминални хроники. На престъпниците и крадците им е през уя дали е социализъм или капитализъм, когато те тръгнат да грабят.
  • 7 незнайко

    2 1 Отговор
    Измекярите свършиха парите и огладняха. София е едно голямо гето.