7 Март, 2017 17:24 2 965 2

Убитата на пътя лекарка се връщала от свиждане на мъжа си

  • млад-
  • шофьор-
  • уби-
  • жена-
  • лекарка

56-годишната д-р Раиса Станишева, която снощи бе пометена от лек автомобил на главния път Е-79 и почина, се е връщала от свиждане на прекаралия си инфаркт мъж.

Сигналът за откритата в безпомощно състояние жена, в района на пътен възел "Брежанска детелина", е подаден на тел. 112 около 20.44 ч.

Пристигналите на място полицаи установили, че д-р Станишева е с тежки наранявания, но все още жива. Тя е транспортирана в болницата в Благоевград, но въпреки усилията на лекарите е починала.

Колегите на лекарката са потресени от нелепата й смърт.

Часове преди трагедията, д-р Станишева била на свиждане на съпруга си, който е в болница след прекаран инфаркт. Прибирала се към село Крупник, когато спукала гума и изоставила колата си, тръгвайки да търси помощ, съобщи местният в. "Струма".

Тогава била пометена от лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 23-годишен мъж от Петрич, който се е движел от Симитли към Кресна. След като ударил лекарката, водачът избягал и се укрил.

Фелдшерът, който пътувал с линейката и придружавал дишащата още д-р Станишева, пък получил сърдечна криза. Мъжът започнал да повръща пред колегите си в Спешно отделение на МБАЛ-Благоевград, и с признаци на инфаркт бил хоспитализиран по спешност.

Няколко часа по-късно избягалият шофьор и спътникът му - и двамата служители на казино на Кулата, са задържани.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Песимист

    9 0 Отговор
    Е..ахти и ш....ната държава - половината масово гинем от инфаркти и инсулти, а останалата половина ни трепят по пътищата като мухи...
  • 2 ддд

    0 0 Отговор
    първо при катастрофа
    ако няма свидетели задължително се бяга
    даже е предвидено в закона
    наказанието е същото
    второ
    при полицията
    признат грях е цял грях