Last news in Fakti

8 Март, 2017 17:17 3 296 1

Запалиха кантората на столичен адвокат и бизнесмен

  • борислав пеев-
  • адвокат-
  • палеж

Двата автомобила на Борислав Пеев бяха запалени преди дни

Пожар в жилищна сграда в центъра на София. Евакуирани са хората, намиращи се в сградата. Пострадали няма. Унищожена е адвокатската кантора на юриста Борислав Пеев, съобщи Нова тв.

По първоначални данни палежът е бил умишлен. На вратата е било поставено устройство, което е избухнало точно в 13:30 часа. В този момент в помещението е имало четири адвокатки, които са работили за Пеев. Те са били евакуирани и са получили медицинска помощ. За щастие, жените са невредими.

Никой не е виждал Пеев от седмица, а на 1-и март пред сградата на кантората са били запалени и двата му автомобила.

Постройката се намира на ул. "Братя Миладинови".

Освен адвокат, Беев е и бизнесмен, пише "24 часа". Заедно с баща си Дончо имат строителни компании и търгуват с недвижими имоти.

Борислав Беев беше съветник на зам.-председателя на ДПС Рушен Риза в парламента.

47 годишният мъж е един от големите вложители в КТБ, който спаси влога си с цесии, показва справка в списъците, публикувани от синдиците на фалиралата банка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още

    12 1 Отговор
    То и да ги трепят бива, че тия адвокати и частни съдебни изпълнители се оказаха по големи бандити и от истинските престъпници!