16 Март, 2017 09:59 1 398 3

Надрусан бургазлия наряза гумите на шофьор заради отнето предимство

  • шофьор-
  • нарязани гуми

Двама бургазлии се скараха в центъра на града. Спорът възникнал при отнемане на предимство, но бързо прераснал в скандал. Мъжете обменили псувни, но нервите на единия - 42-годишният М.С, не издържали. Той слязъл от автомобила си и без много да му мисли нарязал с нож гумите на 38-годишния си колега, след което отново се качил на колата си и избягал, съобщава „Флагман”.

Пострадалия трябвало просто да повърви стотина метра, за да стигне до полицията. В Първо районно той веднага подал жалба и униформените започнали да издирват 42-годишния мъж.

Малко по-късно той е задържан в района на бл. 29 в ж.к. „Братя Миладинови”. Проверка бързо установила, че той кара под въздействието на наркотици. Мъжът е задържан за срок до 24 часа а по случая е образувано бързо полицейско производство.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европеец

    8 0 Отговор
    В този град от селски тип-Бургас,отдавна е доказано,че демокрация и цивилизация,няма как да се състоят!Нацепените ,ограничени батки с анцузите,не искат да повярват,че тези времена са безвъзвратно отминали и си живеятпо техният си начин с ножове,брадви и други модерни технологии.

    Коментиран от #2

  • 2 Оня БЕЗ коня

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Европеец":

    Както и културата ни на шофиране, наситена с нарушаване на пътни знаци и маркировки и отнемане на предимство, в резултат на което ежедневно има ПТП-та, понякога и с загуба на живот.

    Този поне за известно време няма да може да отнема предимство...
  • 3 ненаглец

    12 1 Отговор
    Наистина хулиганите на пътя са много, но на всички ни писва от хора които не знаят правилника отнемат предимство и др. ако срещнеш 1 или 2-ма ще го преглътнеш, но те са безброй, рано или късно ти пада пердето! Не защитавам хулиганските прояви! просто всички сме с поопънати нерви ! МОЛЯ! БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ НА ПЪТЯ! СПАЗВАЙТЕ ПОНЕ ПРАВИЛАТА ЗА ПРЕДИМСТВО!