Last news in Fakti

16 Март, 2017 10:34 1 517 2

Хванаха въоръжени крадци, пребили и ограбили баба

  • младежи-
  • грабеж
Хванаха въоръжени крадци, пребили и ограбили баба - 1

Двама криминално проявени младежи – на 17 и 20 години от с. Ново Паничарево са задържани за извършен въоръжен грабеж спрямо 70 годишна жена от същото село, осъществен около 21.30 ч. на 15.03. т. г. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Бургас.

17 годишния И.А. и 20 годишния Н.Д., които са познати на полицията за множество извършени кражби, започнали да тропат по входната врата на самотно живеещата възрастна жена, като я уплашили и довели до силен стрес.

Разбирали вратата и чрез заплахи и използване на физическа сила я привели в безпомощно състояние. Преровили къщата и след като още няколко пъти я заплашили с побой и убийство, пенсионерката била принудена да посочи къде държи портмонето си. Нападателите го отнели и видели, че в него се съдържала сумата от 60 лв. Заплашили жената още веднъж да мълчи и избягали от дома й.

В резултат на бързите и професионални полицейски действия на служители от Районно управление – Приморско и отдел „Криминална полиция” при ОДМВР - Бургас са установени и задържани извършителите на жестокия грабеж. Отнетата парична сума е намерена и иззета, като извършителите посочили и мястото на изхвърляне на портмонето. Жената е прегледана от медицинско лице, като са констатирани драскотини по лицето и дясната й ръка, както и кръвонасядания по тялото.

Спрямо И.А. и Н.Д. е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургас

    2 0 Отговор
    затвор и тежък физически труд за престъпниците!
    не трябва да се разхождат свободно сред нормалните хора,мръсници
    ниедни!
  • 2 наказателен

    0 0 Отговор
    На вьжето пред кметството.