Last news in Fakti

18 Март, 2017 12:58, обновена 18 Март, 2017 13:09 3 501 6

Разбиха автобус на ДОСТ в Разград

  • автобус-
  • дост-
  • разград

Унищожени са регистрационните номера, счупени са стъклата на возилото

Разбиха автобус на ДОСТ в Разград - 1
Снимка: Shuttarstock, изображението е илюстративно

Автобус на политическа формация ДОСТ е разбит в центъра на Разград, предадоха от ОДМВР – Разград.

Подаден е бил сигнал за разбит автобус с натрошено предно панорамно стъкло и странични стъкла. Автобусът е нарисуван със спрей със свастики. Сигналът за инцидента е постъпил около 8.00 часа тази сутрин.

Районната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство за повреждане на автобус с кърджалийска регистрация, нает от политическа партия ДОСТ, съобщават от прокуратурата.

Инцидентът е станал на 17 март 2017 г. на паркинг пред хотел в Разград, където облепеният с рекламни стикери на партията автобус бил паркиран, неизвестни лица са изтръгнали и унищожили предния регистрационен номер на автобуса и са счупили стъклата му. Извършен е оглед на местопроизшествието от окръжния прокурор на Разград и заместник-директора на ОД на МВР в града.

Унищоженият регистрационен номер е открит на метри от паркинга на хотела. Започнатото досъдебно производство от компетентността на Районната прокуратура в Разград продължава. Издирват се извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС

    21 6 Отговор
    Ние от ДПС бяхме, само че го напрайхме да изглежда все едно са били националисти хахаха!!!
  • 2 Га-дост

    33 4 Отговор
    Най после една хубава новина.
  • 3 кроко

    24 5 Отговор
    Браво! А ще има ли организирано блокиране на границата за изборите?
  • 4 Boss

    28 5 Отговор
    Браво! Явно още има истински българи в България.
  • 5 БайХой

    1 3 Отговор
    Зиг-Хайл Ердоган!
  • 6 чичо

    1 0 Отговор
    Абе вие сериозно сте се заели с ролята на рекламен отдел на ДОСТ! Тая "новина" е от преди седмица и вече е доказано, че тия сами са си спретнали "атентата", за да търсят медийно внимание. Всички го забравиха вече, а вие продължавате да го претопляте. Явно добре сте захлебили от съседна Турция!