Last news in Fakti

21 Март, 2017 10:44 1 398 3

Банков служител предотврати ало измама

  • банков служител-
  • ало измама

Алоизмама с голяма сума пари в Карнобат е предотвратена благодарение на банков служител. Случката се разиграла вчера следобед, когато 67-годишната карнобатлийка отишла до клона на финансовата институция притеснена и поискала да изтегли 17 хил. лв. от личните си спестявания, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Малко по-рано жената е получила обаждане по домашния си телефон от непознат, който се представил за полицейски служител. Той я измамил по познатата схема, като й поискал съдействия за залавянето на алоизмамници. Непознатият поискал жената да остави всичките си пари в торбичка до контейнер за смет, разположен на улицата в близост дома й, като задържането щяло да се осъществи щом измамниците вземели парите.

Съпругът на 67-годишната карнобатлийка поставил сумата от 2500 лева в торбичка и я оставил до казана. Впоследствие жената получила нови указания по телефона да изтегли спестяванията си, но била препятствана от банковите и полицейски служители. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Карнобат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 1 Отговор
    А като е била възпрепядствана от полицайски служители, защо не са отишни наистина при кофата за смет с маркирани фалшиви пари нещо да хванат мулето и там по веригата нагоре.

    Коментиран от #3

  • 2 Руснака

    6 0 Отговор
    И продължават да се лъжат , ей...прост народ. Не се научиха
  • 3 вуйчо ваньо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Защото са тъпи галоши те ако имаха малко мозък до сега да са организирали 50-100 акции и да се преключи с тези цигани. Измамите за които ни уведомяват от МВР са 1/10 от действително извършените. Ало измамниците въртят милиони вече и никой от властта не предприема никакви действия.. Но ще дойде време и ще оберат и техните родители.