22 Март, 2017 09:40 1 893 3

Маскирани и въоръжени нахлуха в копирен център в Студентски град

  • маскирани-
  • обир-
  • копирен център

Двама мъже с маски и оръжие са нахлули в копирен център в Студентски град в София, но не успели да отворят касата. На излизане пък ги чакали 20 полицаи.

Маскираните нападатели нахлули в центъра малко след 1 часа тази нощ, съобщи Нова телевизия.

Крадците поискали целия оборот, не успели обаче да открият касата и получили от дежурната служителка само 500 лева. От записите на охранителните камери се вижда как нападателите търсят още пари и питат служителката „Това ли е само?”.

Екшънът продължил около минута и половина, а след като видели, че някой идва, мъжете се запътили към изхода. Там обаче ги чакали над 20 полицаи, които ги задържали.

Оказва се, че крадците са идвали на оглед в обекта предишния ден и униформените ги следели.

Мъжете са на 40 и 59 години, осъждани, съобщиха от МВР.

По първоначални данни, те влезли в денонощния обект, заплашили с оръжие двете служителки на фирмата, претърсили офиса и отворили касата.

Задържани са при напускането на обекта. От тях са иззети незаконно притежаван боен пистолет с боеприпаси и патрон в цевта, пушка-помпа с боеприпаси, маски с прорези, ръкавици, бронежилетка.

В домовете им са открити газов автомат и въздушна пушка. В хода на операцията няма пострадали – нито сред служителите в обекта, нито сред осъществилите полицейските действия.

Задържани са за 24 часа. Предстои доклад на материалите в СГП. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг риалити

    9 0 Отговор
    Тоя път полицаите са си свършили работата, проблема обаче е че най-врроятно съда, ще ги пусне.
  • 2 ТоШибиян

    4 1 Отговор
    Лелеее с автомати ше крадат стинките от копирането лелеееее
  • 3 ТоШибиян

    5 2 Отговор
    Директно на бесилото нема съд нема нищо