23 Март, 2017 09:32 939 4

Измъкнаха 28 имигранти от горящ камион, шофьорът избягал

  • имигранти-
  • горящ камион

28 души, незаконно преминали границата са открити в каросерията на горящ товарен автомобил в района на село Резово. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 22 март, около 13.40 часа, в близост до село Резово край българо-турската граница, в района на горски път, е открит горящ товарен автомобил "Скания", със софийска регистрация, натоварен с инертни материали (чакъл).

Огънят е потушен от един противопожарен екип и трима огнеборци.

По данни на водача на втори товарен автомобил, Сканията се запалила по време на движение, вследствие на което изгоряла кабината.

При потушаване на огъня водача на горящия автомобил не е открит, но в пригоден в каросерията тайник са намерени 28 незаконно преминали границата на Република България. Същите са отведени от служители на Граничен полицейски участък – Малко Търново.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    8 0 Отговор
    Ей една граница имаме да пазим като хората и тва не можем. Нали уж скенери европейска техника за контрол и ко- пак си минават като на парад. Да бяха поне обикновени емигранти , но по вероятно е да не са. Видяхме и в Лондон.Срам
  • 2 8888

    3 1 Отговор
    И да не сте посмели да ги настаните в България!
    А тея пожарникари кога трябва никакви ги няма...
  • 3 той

    0 0 Отговор
    Защоооо!
  • 4 незнайко

    1 0 Отговор
    Каква работа по случая, веднага обратно от където са дошли ! Защо изобщо ще се занимават с тях ?