Last news in Fakti

23 Март, 2017 09:44 1 306 2

Охранител спря пиян баща с нож да нахлуе в сливенско училище

  • пиян-
  • нож-
  • охранител-
  • училище

Пиян мъж е опитал да нахлуе с нож в училището на сина си в Сливен. Охранителят в училището разказа за инцидента по bTV.

Видях мъжа и го предупредих, че не може да влезе. Тогава той извади нож и влязохме в схватка. Виждате окото ми е насинено. Успях да се справя и веднага потърсих помощ, разкри мъжът.

Децата са добре. Искам да благодаря на охраната. Бащата е идвал и друг път в училището. Винаги е бил спокоен. Вероятно алкохолът е повлиял за неговото поведение. За съжаление тези инциденти зачествят в Сливен, разкри пък директорката на гимназията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Циган
  • 2 БЪЛГАРИН

    3 0 Отговор
    В Сливе ли бе?Не мога да повярвам!Точно в този Български град,който допринася за славата ни по света,изнасяйки най-много жива плът,само сводници и цигани,е не е за вярване просто!