23 Март, 2017 18:18, обновена 23 Март, 2017 18:17 2 104 4

Пу, гониш! Мъж избяга, за да види дали полицаят ще го настигне

  • шумен-
  • полиция-
  • полицай

Млад мъж от Шумен си направи експеримент с властите

Пу, гониш! Мъж избяга, за да види дали полицаят ще го настигне - 1

Млад мъж от Шумен реши да си направи експеримент с властите. Въпросният К. П. избягал от полицейска проверка, след което се наложило един от униформените да го гони пеш.

Приключението на младежа не продължило дълго и той бил задържан. Тогава обяснил, че просто искал да види дали полицаят може да го настигне.

След опита си да провери физическото състояние на служителите на ред, момчето било прибрано в ареста. Съставени са му двa aĸтa зa aдминиcтpaтивни нapyшeния - пo Зaĸoнa зa бългapcĸитe лични дoĸyмeнти и пo Зaĸoнa зa MBP.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    18 1 Отговор
    Следващия път да извади пищова за да тества полицая дали може да стреля ...
  • 2 misli posle govori

    10 1 Отговор
    Хубаво, че ченгето е било във форма, че ако беше почнало да изостава щеше да му се наложи ...
  • 3 рън

    17 1 Отговор
    Той и м....ла от Столипиново така, шибнал един на полицая да види може ли да се бие, ама на него нищо не му правят, а на тоя пич за тичане 2 акта.
    Така е белите не могат да бягат и нямат "права" !
  • 4 шофьора

    0 0 Отговор
    С такива дето не могат да бягат не бягам ще предадат четата. Ей нашите им пълнят ждобовете като тръгнат да ни гонят да им падат палталоните....