24 Март, 2017 10:17 2 010 1

Сгащиха жена иманяр с кирката в ръце

  • иманяр-
  • жена-
  • арчар-
  • рациария-
  • разкопки

47-годишната жителка на Арчар е арестувана

Сгащиха жена иманяр с кирката в ръце - 1
Останките от древноримския град Рациария

Жителка на северозападното село Арчар е задържана в полицейския арест за незаконни разкопки.

Вчера около 17.40 часа, в хода на проведена специализирана операция служителите на реда заловили 47-годишната Д.Р. в момент на извършване на изкопни дейности с кирка в местността "Турсаката махала", попадаща в зоната на паметник на културата – античен град Рациария.

Инструментът е иззет, а жената е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    5 0 Отговор
    Не пише да са я хванали с металотърсач. Може градинка да си е имала там жената и да си е садила картофи. Ама нали трябва да се позакърпва статистиката..... няма да хванат някой бабаитин, ми женицата изгоря.