Last news in Fakti

25 Март, 2017 13:15 2 504 0

Дилъри на дрога се млатиха пред полицейско управление

  • дилъри-
  • дрога-
  • бой

Двама дилъри на дрога се биха вчера пред сградата на РУП – Петрич пред очите на дежурните полицаи. Боят започнал неочаквано. След като единият от привиканите за разпит бил на място, пристигнал и другият заподозрян за разпространение на дрога и въпреки че бил на ръст по-нисък и слаб, той наложил до кръв опонента си, съобщава struma.bg.

Сблъсъкът между двамата наркодилъри станал на метри от полицейското управление и след намесата на полицаите и двамата били вкарани с белезници за разпит. Това станало, преди да започне официалната среща беседа за изборите с всички, заети в системата на МВР – пожарникари, гранични полицаи и редовият състав на РУ на МВР – Петрич.

Вчера стана ясно и че има двама задържани от старата ромска махала в Петрич за държане на фалшиво евро. Преди тях е бил арестуван и преминаващ през Петрич жител на Гоце Делчев, също по подозрение за пренос на фалшиви евро на територията на община Петрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА