26 Март, 2017 14:53 6 321 10

Роми клаха охранител след скандал в заведение

  • роми-
  • клаха-
  • охранител

Група роми от известния клан на Гольовците в Кюстендил намушкаха с нож кюстендилски охранител в неделя в 6 часа сутринта. Инцидентът е възникнал в центъра на Кюстендил, пише "Монитор".

Охранителят е бил в едно заведение с група от около 6-7 човека, които са седели на съседна маса. След възникването на скандал между тях, той излязъл и на няколко метра от заведението бил посрещнат от разгневената фамилия. Един от тях е намушкал с нож мъжът в областта на рамото. По чудо не се е стигнало до фатален изход.

Полицията все още работи по случая. „Имаме един задържан за нападението, издирват се още няколко човека, които трябва да дадат показания.

Предстоят разпити и на още свидетели“, коментираха работещи по случая.

Все още не е ясна причината за инцидента.

За никой не е тайна, че кланът на Гольовците в Кюстендил създава често проблеми на полицията. Те предизвикват побоища, а има вече и осъдени за различни криминални деяния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    33 0 Отговор
    Каде сте бе патриоти

    Коментиран от #4

  • 2 mdamm

    22 0 Отговор
    нали се сещате че скоро няма да се появяват по града щото ще бъдат термозени и бите навсякъде
  • 3 БАЙ МИЛЕ

    36 1 Отговор
    НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДИ.....ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ НОВИ ФОРМИРОВАНИЯ С ПО ГОЛЕМИ ПРАВОМОЩИЯ......

    ЕЙ БОГУ....ЧОЧООЛУ СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА....

    Коментиран от #8, #10

  • 4 ддд

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    гласуваме гласуваме
  • 5 Само Бой

    31 2 Отговор
    Бой
    после пак Бой
    и накрая за десерт има
    ПАК Бой
  • 6 nevin

    6 23 Отговор
    Голямо заглавие!!! Клаха...,малеее...Става ли въпрос за роми ,трябва много страшно и фрапиращо да изглежда. Защо,като някой българин направи нещо криминално,не пишете “българин ,направи ....,а пишете П.Т. ,от село К и т.н. боцна с ножченце и леко и нежно уби друг...
  • 7 Циганти на сапун

    21 1 Отговор
    СМЪРТ ЗА ЦИГАНСКАТА СГАН !!!
  • 8 декстоп

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ МИЛЕ":

    Доброволните отряди, са както частните съдии, повечето често в услуга на който му е кеф. не може да има едно Правосъдие Закони, а да се тълкуват по различни варианти.... ! Защото става беззаконие интереси. закона трябва да наказва такива дето трепят като тияс ножовете! Щом законодателите ни не искат, значи сас ъгласни с тия дето ръгат хора с ножове. Ето за пореден път ще напиша онова, заради което бях оплюван банван, мразен осмиван хиляди пъти. Трябва да се въведе смъртно наказание за ДОКАЗАНИ, лица, извършили въоръжено или невъоръжено нападение над други подобни, с изключение на органите на реда, при предотвратяване на подобни инциденти, крадци на имущество и добитък и парични средства без да имат правото на това, изнасилвачи над жени и мъже..сега има и гейове го правят, както и фалшификатори на лични чужди данни и лъжесвидетели под клетва! това би намалило доста престъпният свят...поне доста нямад а ги има на света. Ала никой не го прави? защо? Явно великияте ни градители виждат в бъдещето само некролозите ни и мраморни плочи, ако има койд а и направи?
  • 9 гост

    8 0 Отговор
    Бог да пази простия български народ .
  • 10 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ МИЛЕ":

    Ти тези доброволни отряди спомняш ли си ги? Щото аз си ги спомням - ДОТ-ници им викахме. Бяха основно едни старчета дето бродеха с лента ДОТ на ръката и се караха на децата като ходят по тревата в градската градина.