Last news in Fakti

5 Юни, 2017 17:26 1 844 2

Шофьор блъсна пешеходец, избяга и се скри в необитаема къща

  • шофьор-
  • блъсна-
  • пешеходец-
  • избяга
Шофьор блъсна пешеходец, избяга и се скри в необитаема къща - 1

Шофьор блъсна пешеходец, избяга и се скри в необитаема къща, съобщиха от ОД на МВР - Добрич.

Снощи в 21.37 г. на тел. 112 е получен сигнал за блъснат пешеходец.

Той е подаден от 40-годишен варненец, който обяснил пред пристигналия на място патрул на РПУ-Тервел, че докато вървял със свой приятел по улица в село Орляк, били застигнати от лек автомобил. Шофьорът блъснал спътника на варненеца, след което избягал.

Пострадалият мъж е откаран в МБАЛ-Добрич с множество фактури и черепно--мозъчна травма. Въпреки усилията на лекарите обаче е починал.

След бързи издирвателни действия, криминалистите от Тервел установили, че лекият автомобил, блъснал пешеходеца, е "Рено" с добричка регистрация.

Колата е открита в необитаем имот в село Зърнево, собственост на лица, постоянно живущи в Турция. Извършен е оглед, намерени и иззети са веществени доказателства.

Малко по-късно е открит и собственикът на автомобила - 40-годишен мъж от Зърнево с 20-годишен стаж зад волана. Той е криминално проявен и осъждан. Мъжът се е криел в друга необитаема къща в селото. Задържан е за 24 ч., като предстои прокуратурата да му повдигне обвинения и да поиска от съда постоянна мярка "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми-ау! :)

    3 0 Отговор
    Да се обеси!
    Круме, стани и въдвори ред бе!
  • 2 БАЙ МИЛЕ

    3 0 Отговор
    ДИРЕКТНО НА ВЪЖЕТО.....

    КАТО ВИСНАТ ДВАМА-ТРИМА НА БЕСИЛКАТА ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И УБИТИ НА ПЪТЯ,ДОСТА ХОРА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ.......