Last news in Fakti

7 Юни, 2017 22:05 5 270 3

Задържаха обирджия на коли в София

  • кражба-
  • коли-
  • софия
Задържаха обирджия на коли в София - 1

Прокуратурата е привлякла като обвиняем Калоян Кирков, който в нощта на 06.06.2017 г., около 04.00 часа, в столичния квартал "Гоце Делчев" е обрал няколко паркирани в близост един до друг автомобила.

За да извърши обирите е счупил стъклата на колите. От прокуратурата не посочват точния брой на разбитите автомобили.

От колите е взел различни вещи - раници и чанти, съдържащи спортна екипировка, електрически инструменти, консумативи с течности за автомобили и др.

Свидетел на престъплението се е обидал на телефон 112, благодарение на което полицаи на място са задържали крадеца.

Повдигнато му е обвинение за извършено престъпление по чл. 196, ал. 1, т. 2, вр. чл. 195, ал. 1, т. 3, вр. чл. 194, ал. 1, вр. чл. 29, ал. 1, б. "А" и "Б", вр. чл. 26, ал. 1 НК (като деянието е извършено в условията на опасен рецидив).

Предвид изключително високата обществена опасност на дееца и тази на извършеното деяние, прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 08.06.2017 г., когато той ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БХК реклама във ФБ

    15 2 Отговор
    БХК осъжда решението на съда и очаква извинение за агресивната присъда, тъй като етническата принадлежност на извършителя е от категорията "малцинство"!!!
  • 2 ДЕРОНИ

    4 5 Отговор
    Егати и кокошкара,,,,да ходят да ловят тия в парламента и по високите етажи в държавата,занимавт ни с глупости.Съвсем нормален крадец,нищо кой знае какво важни, за да го съобщават,докато той е крадел боклуци, в същия момент онези 240 в парламента милиарди крадат и източват, а нас ни занимават с глупости.
  • 3 mitko

    2 1 Отговор
    Dano oberat itvoita kola 6tom taka rasajdava6