8 Юни, 2017 10:11 2 827 0

Издирваните сестри изчезнали посред нощ от дома на дядо си

  • издирвани-
  • момичета-
  • сестри
Издирваните сестри изчезнали посред нощ от дома на дядо си - 1

Три сестрички - на 15, 16 и 17 години, от русенското село Иваново изчезнаха мистериозно от дома на дядо си. Момичетата Глория, Станка и Силвия се издирват неуспешно вече 10 дни, а близките име се молят да не са убити като Белнейски, пише в. "Телеграф".

За последно Глория, Станка и Силвия били видени от чичо си Георги да спят в стаята заедно с 12-годишното си братче. Това било към 23,15 часа на 28 май. Около час след това баба им също станала да ги нагледа, тъй като момчето било болно, но трите сестри вече ги нямало.

За четирите деца се грижели бабата, дядото и чичото. Преди три години майка им ги напуснала и заминала за Португалия, където се събрала с друг мъж. След това баща им тръгнал по Европа да работи, за да може да ги изхранва.

"Дори и момичетата да имаха телефон, ако са попаднали при сводници, няма кой да им даде да позвънят. Отвлечени са и дано не са убити", притеснява се дядото Йордан.

Никой от близките не иска дори да допуска, че може да са ликвидирани като сестрите Белнейски, но и такива мрачни мисли им се въртят в главата.

Роднините на момичетата твърдят, че не са забелязали те да говорят със съмнителни мъже. Дядото все пак дал на полицията едно име на техен съсед, в когото се съмнявал, но се оказало, че човекът е в чужбина повече от месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА