10 Юни, 2017 10:25 5 461 15

Шведът, ритнал камериерка: Бях дрогиран, ограбен и бесен

  • ралф георг сундберг -
  • слънчев бряг

Наистина много съжалявам, призна Ралф Георг Сундберг 

Шведът, ритнал камериерка: Бях дрогиран, ограбен и бесен - 1

Шведът Ралф Георг Сундберг разказа пред NOVA какво си спомня от нощта, в която беше заснет да удря жестоко камериерка в главата.

Той сподели, че е смятал, че някой е отвлякъл братята му. „Не помня много. Знам, че бях упоен, бях ограбен и бях бесен, когато пристигнах в хотела”, обясни той.

„Аз вече бях леко пиян и замаян, не знам къде се е случило, защото всичките ми спомени просто се изпариха. Спомням си, че бях озовал в хотела и търсех своите братя, но не можех да ги намеря. Мозъкът ми просто не работеше. Така че си помислих, че те може би са отвлечени и аз започнах да обикалям из хотела и след това просто се събудих рано сутринта. Бях заспал на шезлонгите. В портфейла ми нямаше никакви пари. Влязох вътре в хотела и видях брат ми, който си лежеше в леглото и след това заспах отново. Полицията дойде сутринта, докато закусвах. Казаха, че съм направил нещо лошо и че трябва да ме разпитат в полицейското управление”, разказа Ралф Сундберг.

Той призна, че не е гледал записа от охранителната камера в хотела. След разпита той прекарал 24 часа в ареста, а след това излязъл на свобода – отново за 24 часа.

„Върнах в същия хотел. Пренощувах в друг. Те имаха единствено стая за една нощ и просто я запазих, за да има къде да прекарам нощта. Никога не съм бягал и не съм се крил”, подчерта той. След като прекарал нощта в другия хотел, полицията отново го е потърсила.

„Казаха ми, че съм ритнал камериерка”, спомня си Ралф. Признава, че съжалява за постъпката си и пита екипа ни: „Мислите ли, че нормален човек би дошъл в България от Швеция, за да рита жена в главата?”.

„Искам да кажа, че наистина много съжалявам, и бих искал това никога да не се беше случвало. Аз не съм луд”, подчерта той.

„Не помня да съм говорил с камериерката. Мисля, че тя е била първият човек, който съм срещнал и видял. И съм си помислил по някаква странна причина, че персоналът на хотела има нещо общо с отвличането на моите братя, защото ги търсех навсякъде, а тях ги нямаше. Бях дрогиран, така мисля”, каза още Ралф.

Той разказа, че е пил алкохол в самолета на път към България. Спомня си, че е пил вино, бира, уиски. „На следващия ден бях много зле, имах лош махмурлук. Когато се събудих, не знам по кое време беше, не се чувствах изобщо добре. Почти нищо не ядох на закуска”, обясни той.

„Искам да кажа на пострадалата жена, че съжалявам, наистина много съжалявам. Не знам какво се е случило. Не помня, но се радвам да й помогна с каквото мога. Да поема болничните й разходи. Много съжалявам. Искам да не се беше случило”, каза още Ралф.

"Страх ме е, нямам с кого да говоря. Но поне ми дават храна. Бях сам в килията си, сега при мен е един руснак. Ще ми трябва друг адвокат. Защото българската адвокатка не говори английски. Имах преводач. Но не е толкова лесно да говоря с преводач. Но мисля, че се разбрахме все пак в съдебната зала", добави той и призна: "Надявам се да ме пуснат и да платя обезщетение".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирилова

    31 2 Отговор
    Ееее, тези оправдания изглеждат направо съшити като с бели конци. "Ама бях пил, ама бях дрогиран, ама това, ама онова.....". Мирише ми на опит за измъкване по лесния начин....срещу някое левче. И откъде пък му щукна да мисли, че братята му били отвлечени......да не сме някоя джунгла тук.....
  • 2 Време е

    25 2 Отговор
    Ако имаме съд да го съдят за опит за убийство, така ще има достатъчно време за размисъл. Оправданията не мисля че трябва да бъдат приемани като извинение. Оправданието е като задника - всеки го има, Да е мислил преди да го направи
  • 3 666

    28 1 Отговор
    Ся и ограбен бил....

    Добра тактика между другото. Англичанчето Джон Кери се измъкна по същия начин. Оправдаха го, щот като се напукал и надрусал, не осъзнавал действията си. Всъщност това туроператорите трябва да го рекламират. Изнасилвайте, трепете, колете местното население....ако сте пияни и надрусани - ще ви оправдаят. Ако някой се опита да се защити ще го тикнат в затвора, а хотелът ще ви компенсира с безплатна проститутка и пиячка на корем.
  • 4 Патето Яки

    14 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: но се радвам да й помогна с каквото мога. Да поема болничните й разходи.

    Прави се на луд и стиснат.
  • 5 незнайко

    12 0 Отговор
    Бил загрижен за брат си! Брат му с приятелката си, си е заминал за Швеция и изобщо не го е грижа. Явно е знаел какъв е брат му!
  • 6 един

    11 0 Отговор
    Абе, сигурни ли сте, че този и швед?! Да не е предрешен българин? БИЛ СЪМ СЕ БИЛ НАПИЛ И СЪМ СЕ БИЛ БИЛ! Звучи много по нашенски. Колко братя са му били отвлечени?! Ще взема да се напия до леко замайване и ще започна да ритам шведски камериерки в шведски хотел, след това ще ме цитират как съм се бил просълзил, как нищо не си спомням, как съм бил ограбен, как не съм намерил пари в портмонето си, как съм спал не знам си къде и все такива глупости и все такива едни неща по различни канали на тяхната телевизия. Накрая ще бъда обявен за национален герой на България и след като прекарам почивката си, както си знам, най-много да изритам още някоя и друга камериерка, ще бъда изпратен с почести, оневинен, награден и отрупан с букети. Представяте ли си как ще стане това?! И докога ще ни занимавате с този боклук? Докога?!
  • 7 ГЕРО

    9 2 Отговор
    Ама болииии ни , а га ние тепахме на границата ? Еми ся стана модерно бой над стари жени. Много неприатна случка, какъвто и да си изрод , не толерирайте подобни простотииии, дано по скоро оздравее женицата. И така шведът ще бъде съден, а Валери Симеонов ще бъдели съден??? АРШИНЪТ ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКЪВ КЪМ ВСИЧКИ.
  • 8 Хан Крум

    11 0 Отговор
    Има само едно.,това л..но сега да го заключат и да пседи в БГ затвор.,но това не вярвам да стане., защото полиция.,прокуратура.,съд са Български и не им стиска да приложат закона., защото това е един шведски др.шльо и е по велик от българте..Къде си Хан Криме.е
  • 9 Гост

    7 1 Отговор
    Дайте ми го да му тегля аз един шут такъв. Май...... у да
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 kaligula

    6 1 Отговор
    Daite go na men toq s taq protivna mutra

    Molq vi
  • 12 гост

    3 2 Отговор
    Този ако се отърве без ефективна присъда , Тиквата да подава оставка .
    Да полежи " шведа " в пангото да го ритат в главата всекин ден .
    Това определено е опит за убийство , след подобен шут в главата спокойно може да умре мъж , какво остава за жена .
  • 13 Хайко

    2 2 Отговор
    Адвокатите му са го посъветвали да се изкара жертва...
  • 14 mmmm

    1 2 Отговор
    Да си плати едни 30-40 хил в евра и да си ходи,поне да знае жената за какво е бил ритника,а той няма да рита повече
  • 15 Ненчев

    0 0 Отговор
    Да поеме лечението и плати обезщетение на жената 80 000 - 100 000 хил.евро и разноските по адвокати и съдилища и да изчезва.
    Това ще му е за урок.
    Ако ли пък не....да лежи в нашите най гадни зандани.
    Аз съм живял в шведско.Там ако кучето ми се изпика в двора на съседите ще ми скъсат задника до спукване , камо ли ако направиш такова нещо.Не всички Викинги са такива.Помните ли (Българина ) в Германия ? Навсякъде хората по света са едни и същи.Има и добри и лоши, интелигентни и глупаци, духовни и животни.
    Останете си със здраве !