12 Юни, 2017 15:17 2 638 0

Задържаха мъж и жена за отвличане в София

  • софия-
  • отвличане-
  • задържани-
  • лозенец

Извършителите качили 33-годишен насила в кола и го откарали в неизвестна посока

Задържаха мъж и жена за отвличане в София - 1
Снимка: Shutterstock

Полицаи задържаха двама души за отвличане на мъж в центъра на София, информираха от пресцентъра на МВР.

Работа по разплитане на случая започнала, след като на 5 юни 33-годишен мъж посетил болница с рани от побой и изгаряне по тялото. След оказаната медицинска помощ, пострадалият се обърнал за съдействие и към полицията.

Пред разследващите той разказал, че около 15:10 ч. същия ден, в кв. „Лозенец”, бил качен насила в лек автомобил от непознати за него хора и откаран на неизвестен адрес, където му бил нанесен побой и изгаряния по тялото с преса за коса.

Столичните криминалисти установили и задържали извършителите на деянието - А.Б. на 31 г. и 22-годишната К.Т. На 6 юни на мъжа е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 142, ал. 2, т. 2 от НК.

Наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа в последствие е изменена в постоянна. Работа по документиране на престъплението продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА