12 Юни, 2017 19:03 1 077 2

Петима мигранти опитаха нелегално да напуснат България

  • гюешево-
  • мигранти-
  • граница
Петима мигранти опитаха нелегално да напуснат България - 1

Хванаха петима мигранти, опитали се да напуснат нелегално страната. Това е станало на граничния пункт "Гюешево" .

В неделя вечерта около 21,00 часа граничарите спрели за проверка товарен автомобил. При извършената инспекция, в багажното отделение на камиона били открити петимата чужди граждани, без документи за самоличност.

Работата по случая продължава. С помощта на преводач се изяснява произхода на нелегалните пътници. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    2 0 Отговор
    Пускайте ги да бягат .Още ще ги храним на наш гръб.
  • 2 smeh

    2 0 Отговор
    Как ще бягат бе, да седят тука 1 година да видят войната страшна ли ще им се струва. Ох котьоо, т'ва дето му викат сървайвър, по нашите ширини го живеем от векове. Нито ме плаши мигрант, нито м...л. Паразитиращите човекоподобни вече започнаха да осъзнават, че пари няма и е хубаво да бягат нанякъде, че освен финансите се изчерпа и търпението, а тука не ни бива да се обясняваме с думи много-много както в Европа.