Last news in Fakti

14 Юни, 2017 00:19 1 261 4

В Самоков хванаха шофьор с канабис

  • самоков-
  • шофьор-
  • канабис
В Самоков хванаха шофьор с канабис - 1

Самоковските полицаи иззеха канабис от неправоспособен водач.

Около 21 часа снощи, на бул. „Искър“, служители на РУ- Самоков извършили проверка на лек автомобил „БМВ“, с водач С.Я. от същия град. След справка станало ясно, че 22- годишният мъж не притежава СУМПС и и въпреки това шофира в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. В хода на проверката водачът предал доброволно и топче суха зелена тревиста маса с тегло около 1 грам, по негови данни марихуана. Нарушителят е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 0 Отговор
    Вие адекватни ли сте да напишете новина, че някой са го хванали с 1 грам марихуана? Толкова ли е важно или няма какво за какво друго да пишете?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Али Раза

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ми да бе какво толкова човека си кара под въздействието на опияти това в България новина ли е някаква?Приемаме за нормално вече всичко така изглежда.
  • 4 Бай Аркадаш

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ако тоя дрогирания те прегази с колата и напишат статия за това пак ще каже някой какво толкова ни занимавате това са ежедневни неща не е интересно ее голяма работа са подобно на коментара ти.