Last news in Fakti

13 Юни, 2017 17:53 1 047 2

Полицаите, обвинени в грабеж, остават в ареста

  • полицаи-
  • кражба-
  • цигари
Полицаите, обвинени в грабеж, остават в ареста - 1

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста двамата полицаи, арестувани за крупна кражба.

Обвинението е, че двамата извършили грабеж на контрабандни цигари. Те завързали със свински опашки търговеца на нелегалната стока и задигнали буса му с 37 500 кутии без бандерол. Преди това го пребили.

Единият от униформените е от „Криминална полиция“ в Пловдив, а другият - от „Общинска полиция“. По време на нападението двамата не са били на работа.

Докато изпълнявали служебните си задължения те разбрали за нелегалното депо в промишлената зона на „Кючук Париж“, където се въртяла незаконната търговия с цигари и решили да се възползват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Щом и полицайте почнаха да тарашат (пък и ги хващат)....работата е вече много зле...
  • 2 FURY

    3 0 Отговор
    е как ще барат цигарите на герб???